FIJN WONEN
Achter de Wolput Vlijmen

Op de gewilde woonbestemming 'Wolput' in Vlijmen heeft Hoefnagel Projectontwikkeling een in het oog springen woningbouwplan ontwikkeld voor circa 20 koopwoningen. Een diversiteit aan woningen met een uitgebreid woonprogramma om de woning helemaal naar wens te maken. De nieuw te bouwen woonwijk wordt gekenmerkt door ruimte, groen en ontmoeten. Vanzelfsprekend worden de woningen zeer energiezuinig (BENG).
Op deze website vind je alle informatie. Interesse in een van de koopwoningen? Schrijf je vrijblijvend in en we houden je op de hoogte.

"Het idee achter het plan is om een fijn woonmilieu in een dorpse sfeer te creƫren met volop ruimte voor groen. Hiertoe zijn een aantal straten en pleinen ontworpen die elk een andere sfeer krijgen.", aldus Rob van der Velden van Quadrant Architecten.

Start verkoop: verwacht eind 2024

Rijwoningen

8 rijwoningen waar licht en ruimte de basis vormen voor woongenot. De hoek- en tussenwoningen zijn uitermate geschikt voor gezinnen door een ruim woonprogramma op de eerste en tweede verdieping.

Twee-onder-een kap woningen

Royaal wonen, dat is wonen in dit type woningen van Achter de Wolput. De 8 twee-onder-en-kap woningen worden gebouwd op ruime percelen, beschikken over een garage en hebben een royale living en keuken.

Patiowoningen

4 ideale levensloopbestendige woningen. Een compleet woonprogramma met dus een slaapkamer en badkamer op de begane grond. Ruime woningen met veel aandacht voor licht en een heerlijke patiotuin.

Stel je vraag aan makelaar Nina

Heb je vragen over het project of de woningen of ben je benieuwd hoe energiezuinig de woningen zijn? Neem contact op met Nina van Van de Zande Makelaardij. Ze vertelt je graag meer over ons project.

Contact met Nina