.
.

Achter de Wolput | Vlijmen

In ontwikkeling; diverse typen koopwoningen | START VERKOOP 2024

Achter de Wolput

Op de gewilde woonbestemming 'Wolput' in Vlijmen heeft Hoefnagel Projectontwikkeling een in het oog springen woningbouwplan ontwikkeld voor circa 20 koopwoningen . Een diversiteit aan woningen met een uitgebreid woonprogramma om de woning helemaal naar wens te maken. De nieuw te bouwen woonwijk wordt gekenmerkt door ruimte, groen en ontmoeten.
Vanzelfsprekend worden de woningen zeer energiezuinig (BENG).


"Het idee achter het plan is om een fijn woonmilieu in een dorpse sfeer te creëren met volop ruimte voor groen. Hiertoe zijn een aantal straten en pleinen ontworpen die elk een andere sfeer krijgen.", aldus Rob van der Velden van Quadrant Architecten. Zodra de schetsen uitgewerkt zijn tot een definitief plan vind je op deze website alle informatie.

FIJN WONEN IN VLIJMEN
♡ Achter de Wolput ♡


VERKOOP De verkoop start naar verwachting eind 2024! Houd de website in de gaten voor meer informatie over de start verkoop en de prijzen of schrijf je vrijblijvend in. We houden je dan op de hoogte.

Verschillende type rijwoningen met elk een uniek woonprogramma

Tussen- en hoekwoningen

Rijwoningen waar licht en ruimte de basis vormen voor woongenot. De hoek- en tussenwoningen zijn uitermate geschikt voor gezinnen door een ruim woonprogramma op de eerste en tweede verdieping.

Verschillende type tweekappers met elk een uniek woonprogramma

Twee-onder-een-kap woningen

Royaal wonen, dat is wonen in dit type woningen van Achter de Wolput. De twee-onder-en-kap woningen worden gebouwd op ruime percelen, beschikken over een garage en hebben een royale living en keuken.

Royale levensloopbestendige twee-onder-een-kap woning

Semi-bungalow

Alle functionele ruimtes op de begane grond. Ideaal voor mensen die levensloopbestendig willen wonen. Profiteren van de voordelen van een complete woning met aangename buitenruimtes gelegen aan autoluwe straten met aandacht voor groen.

Spelen, wandelen, ontmoeten, wonen!

✓ Familie-vriendelijke omgeving
✓ Autoluwe buurt
✓ Uniek gelegen in de vestingstad
✓ Energielabel A++++
✓ Koopwoningen in diverse prijsklassen
✓ Sfeervolle architectuur
✓ Nabij winkels, school, fiets- en autowegen

Interesse